Rij- en Ponyvereniging

Sint-Jacobus

Login formulier

Alleen ingeschreven leden kunnen zich hier registreren!!!!

Zorg dat je het e-mailadres correct invult! Deze wordt gecontrolleerd op juistheid! De tekst is erg klein en de vergissing van een punt of komma is snel gemaakt. Een e-mailadres kan maar één keer in ons syteem worden toegepast.
Your current Profile URL is: https://sint-jacobus.nl/cb
  
Uw afbeelding bestand moet van het gif, png, jpg, jpeg type zijn. Uw afbeelding bestand mag de grootte van 1.95 MBs niet overschrijden. Afbeeldingen die groter zijn ndan de maximum breedte zullen worden aangepast. Afbeeldingen die groter zijn ndan de maximum hoogte zullen worden aangepast.
Selecteer afbeelding
Door te uploaden geeft u aan dat u het recht heeft om deze afbeelding te publiceren.
Als alle verplichte velden correct zijn ingevuld en je afsluit met het klikken op de knop Registreer, dan stuurt het systeem je een e-mail met een bevestiging van je registratie. Ons team zal je registratie toetsen op onze ledenlijst. Kom je niet voor op de ledenlijst dan zul je geen toegang krijgen en verzoeken wij je om een bericht te sturen aan .. Kom je wel op de ledenlijst voor dan ontvang je een bevestigingsbericht met een link. Als je die link aanklikt dan wordt je registratie geactiveerd en kan je inloggen op onze website.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Rij- en Ponyvereniging Sint Jacobus,

Hooidonksestraat 10,  5275 HV Den Dungen